MENU 

Je kunt zelf je menu samenstellen of kies een van de van de menu's hieronder. 
De prijs is afhankelijk van de keuze van de gerechten en het aantal personen.
Graag kijken we samen naar de mogelijkheden. 

(vegetarisch en vis ook mogelijk)

Menu’s

Combinaties zijn mogelijk. Vraag een offerte op maat aan. 

(vanaf 15 personen)

Menu 1 - buffetstijl

  • Kipsaté (kippendijen), satésaus, seroendeng, kroepoek
  • Hamburger op brioche bol met uiencompôte en barbecuesaus
  • Buikspek zacht gegaard
  • Aardappel-baconsalade
  • Zoet/zure komkommersalade
  • Koolsalade
  • Brood en aïoli

Menu 2 - buffetstijl

  • Kipsaté (kippendijen), satésaus, seroendeng, kroepoek
  • Bavette steak met gremolata
  • Warm gerookte zalmfilet Tex-Mex
  • Gegrilde mais en mango salade
  • Gegrilde aardappeltaart  (wordt iets anders)
  • Zoet/zure komkommersalade
  • Tomatensalsa
  • Nacho chips
  • Brood met aïoli

Menu 3 - buffetstijl

  • Picanha steak met gamba tapenade
  • Buikspek zacht gegaard
  • Kipsaté (kippendijen), satésaus, seroendeng, kroepoek
  • Warm gerookte zalmfilet Tex-Mex
  • Salade met parelcouscous en gegrilde groente
  • Tomatensalsa
  • Nacho chip
  • Zoet/zure komkommersalade
  • Brood met aïoli ?? (staat niet in je menu in notities)

Menu 4 - buffetstijl

  • Zeebaars van de grill met antiboise 
  • Kipsaté (kippendijen), satésaus, seroendeng, kroepoek
  • Bloemkoolsteak met gremolata
  • Salade met parelcouscous en gegrilde groente
  • Salade groene groentes (groene asperges, haricots verts, spinazie) geitenkaas en balsamico
  • Brood met aïoli

Menu 5 - buffetstijl (vega)

  • Umami Auberginesteak 
  • Oosters geroosterde gele bloemkool
  • Salade met parelcouscous en gegrilde groente
  • Antiboise (tomaat, knoflook, kappertjes, verschillende kruiden)
  • Tomatensalade 
  • Kikkererwten-paprikaspread
  • Brood met aïoli

Menu 6 - .......

  • Umami Auberginesteak 
  • Oosters geroosterde gele bloemkool
  • Salade met parelcouscous en gegrilde groente
  • Antiboise (tomaat, knoflook, kappertjes, verschillende kruiden)
  • Tomatensalade 
  • Kikkererwten-paprikaspread
  • Brood met aïoli

Menu 7 - .......

  • Umami Auberginesteak 
  • Oosters geroosterde gele bloemkool
  • Salade met parelcouscous en gegrilde groente
  • Antiboise (tomaat, knoflook, kappertjes, verschillende kruiden)
  • Tomatensalade 
  • Kikkererwten-paprikaspread
  • Brood met aïoli