MENU
Je kunt zelf je menu samenstellen of kies een van de van de menu's hieronder.
De prijs is afhankelijk van de keuze van de gerechten en het aantal personen.
Graag kijken we samen naar de mogelijkheden.
(vegetarisch en vis ook mogelijk)

Vlees
- Diamanthaas
- Kipsaté
- Chicken piri piri
- Varkenshaas souvlaki
- Buikspek
- Pichana steak
- Ossenhaas puntjes
- Umami auberginesteak (vega)
- Oosters gegrilde bloemkool (vega)

Salades
- Parelcouscous gegrilde groente
- Tomaten
- Zoet/zure komkommer
- Gepofte aardappel
- Biet
- Kool

Toppings
- Gremolata
- Antiboise
- Kruidenboter
- Aïoli
- Tzaziki
- Gamba tapenade
- Barbecue uiencompote
- Kikkererwten-paprikaspread
Menu’s
Combinaties zijn mogelijk. Vraag een offerte op maat aan.
(vanaf 15 personen)
Menu 1 - buffetstijl
- Kipsaté (kippendijen), satésaus, seroendeng, kroepoek
- Hamburger op brioche bun met uiencompôte en barbecuesaus
- Buikspek zacht gegaard
- Aardappel-baconsalade
- Zoet/zure komkommersalade
- Koolsalade
- Brood en aïoli
Menu 2
- Kipsaté (kippendijen), satésaus, seroendeng, kroepoek
- Geroosterd buikspek, oosters gemarineerd
- Picanha steak
- Antiboise (tomaat, knoflook, kappertjes, verschillende kruiden)
- Salade met parelcouscous en tomaat
- Zoet/zure komkommersalade
- Brood met aïoli
Menu 3
- Picanha steak met gamba tapenade
- Souvlaki van varkenshaas
- Kipsaté (kippendijen), satésaus, seroendeng, kroepoek
- Salade met parelcouscous en gegrilde groente
- Tomatensalade
- Tzaziki
- Brood met aïoli
Menu 4 (vegan)
- Umami Auberginesteak
- Oosters geroosterde gele bloemkool
- Salade met parelcouscous en gegrilde groente
- Antiboise (tomaat, knoflook, kappertjes, verschillende kruiden)
- Tomatensalade
- Kikkererwten-paprikaspread
- Brood